Sonntag, 11. März 2012

Εργασία στην Γερμανία

Σκέπτεστε να μεταναστεύσετε στην Γερμάνια? Ψάχνετε να βρείτε το τρόπο να πιάσετε δουλεία στην Γερμανία ?

Μπορείτε να δείτε στα προηγούμενα άρθρα αναλυτικές δυσκολίες που έχουμε περάσει όλοι μας που έχουμε ήδη έρθει από την Ελλάδα για δουλεία στην Γερμανία.Εδω και εδω.

Εμείς είμαστε Έλληνες που δεν γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Γερμάνια αλλά έχουμε μεταναστεύσει από την Ελλάδα για να βρούμε και εμείς Δουλεία η να φτιάξουμε τις δίκες μας Επιχειρήσεις . Γιαυτο έχουμε περάσει  ο καθένας και τις δικές ου δυσκολίες . Έτσι με το ανερχόμενο κύμα μαζικής μεταναστευσης που επικρατεί σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μια Εταιρία/Συλλογο ςστε να προσφέρει και φθηνη στεγη ( φθηνότερα απο το να βρισκατε μόνοι σας) όπως και να κάνουμε μαθήματα γερμανικής Γλωσσας , πολυ φθηνότερα απο το γραφόσασταν σε φροντιστήριο όπως το γκετε ,όπως και επιπλέον με το πλεονεκτιμα οτι σας προσφέρουμε και έτοιμη δουλεία. Άρα είναι σαν να σασ προετοιμάζουμε ηδη για την μελλοντική σας εργασία , και πριν σας στειλουμε στο εργοστάσιο απλα σας προετοιμάζουμε με την σχετική ορολογία. Έτσι και δεν χάνετε άσκοπο χρόνο με το να μαθαίνετε όλη την Γερμανική γλωσσά και να δαπανάτε τα χρηματα σας ασκοπα.

Με αυτό το σύστημα νιώθουμε οτι βοηθούμε τους συμπατριώτες μας γιατi προσφέρουμε…

1. Εξασφαλισμένη δουλειά στην Γερμανία

2.Εξειδικευμένα μαθήματα Γερμανικών με την απαραίτητη ορολογία για την κάθε εργασία.

3.  Φθηνότερη στέγη σε Ξενοδοχείο

4. Συγκεκριμένος χρόνος Προετοιμασίας

5. Γρήγορη έναρξη Εργασίας,γρηγορότερη μαλιστα  απο οποιαδηποτε αλλον τρόπο μετανάστευσης στο Εξωτερικό

6. Έλλειψη ρίσκου και ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον αν θα βρείτε δουλεία, Εδω την δουλεία θα την έχετε ήδη απλά εμείς θα σας καταρτίσουμε σε αυτήν.

7. Δωρεάν μεταφορά από τον τόπο Διαμονής μέχρι την Δουλεία για τοus πρώτους Μήνες

8. Παραλαβή από το Αεροδρόμιο

9. Αναλαμβάνουμε την Γραφειοκρατία και τις Διατυπώσεις.

1 Kommentar: